مجله صنعتی

مجله ای در مورد صنعت های مختلف

مجله صنعتی

مجله ای در مورد صنعت های مختلف

این مجله مطالب و مقالات را در مورد صنعت با شما به اشتراک می گذارد

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

Pouring Concrete

سیمان پرتلند
سیمان پرتلند از جمله پرکاربردترین نوع سیمان برای تولید بتن است، در واقع این متریال برای تهیه انواع ملات مورد استفاده قرار می گیرد. سیمان در مقایسه با سایر اجزای تشکیل دهنده بتن به انرژی بیشتری برای ترکیب نیاز دارد. ترکیب سیمان با آب، ماده ای چسبنده به وجود می آورد که سنگدانه ها و ماسه را به یکدیگر می چسباند. برای آشنایی با ویژگی تیپ های مختلف سیمان پرتلند می توانید به نوشته کاربرد سیمان پرتلند در سایت مراجعه نمائید.

سنگدانه ها
سنگدانه ها بیشترین سهم را در مخلوط بتن به خود اختصاص می دهند. آن ها شامل ماسه، شن درشت و سنگ های خرد شده نظیر خرده سنگ های گرانیت و یا آهک می باشند. حدود ۷۰ درصد مخلوط بتن را سنگدانه ها تشکیل می دهند، به همین دلیل نقش آن ها در بتن بسیار پر رنگ است.  میزان آب و سیمانی که برای تولید بتن نیاز است بر اساس اندازه سنگدانه ها تعیین می شود.

اگر در تهیه بتن از سنگدانه های بزرگ استفاده شود، برای پر کردن فضای بین آن ها سنگدانه های ریزتر به کار می رود، سپس برای چسباندن سنگدانه ها به یکدیگر ملات ریخته می شود. با انتخاب سنگدانه های که سایز متفاوت دارند می توان میزان استفاده از ملات را کاهش داد که این امر از نظر اقتصادی مقرون بصرفه بوده و منجر به کاهش قیمت بتن می گردد. در حال حاضر سنگدانه های بازیافتی که از تخریب، ساخت و ساز و یا حفاری حاصل می شوند در تولید بتن کاربرد دارند و به جایگزین مناسبی برای سنگدانه های طبیعی تبدیل شده اند.

مطالب خواندنی : سیمان نسوز چیست و کاربردهای آن کجاست ؟
آب
هنگامی که آب با سیمان ترکیب می شود فرآیندی به نام هیدراتاسیون رخ می دهد. این فرآیند شیمیایی باعث سفت و سخت شدن مخلوط بتن می گردد. مخلوط آب و سیمان حفره های بین سنگدانه ها را پر می کند و آن ها را به یکدیگر می چسباند. اگر میزان آب مصرفی نسبت به سیمان کمتر باشد، بتن پایدارتر می شود اما اگر این میزان بیشتر باشد، اسلامپ بتن افزایش می یابد.

 

دلایل استفاده از بتن در ساخت و ساز
بتن یکی از رایج ترین و پر مصرف ترین مصالح در سراسر دنیا می باشد که قابلیت ها و مزایای منحصر بفرد آن، این ماده را به مقاوم ترین مصالح ساختمانی تبدیل نموده است. از جمله دلایلی که باعث شده بتن به عنوان متریالی پایدار در صنعت ساخت و ساز مطرح شود می توان به موارد زیر اشاره نمود:

دوام و طول عمر بالا
در هنگام تولید و عمل آوری بتن با توجه به شرایط آب و هوایی و میزان مقاومت مورد نظر از استانداردهای لازم تبعیت می شود. از این رو بتنی که با رعایت تمام اصول تولید می شود از دوام و پایداری بالا برخوردار است و سال ها بدون آنکه دچار عیب و ایراد شود به همان شکل اولیه باقی خواهد ماند. مقاومت بتن در برابر عوامل مختلف بسیار بالاست، از این رو می توان از استحکام و دوام آن اطمینان خاطر داشت. یکی از کاربردهای بتن استفاده از آن در اجرای دال بتنی است. دال بتنی نوعی سازه یکپارچه از بتن و فولاد است که برای ایجاد سقف و یا کف سازی کاربرد دارد. دوام و استحکام این سازه به دلیل استفاده از بتن در آن بسیار طولانی است.

قابلیت دسترسی آسان
موادی که برای تولید بتن مورد استفاده قرار می گیرند به راحتی قابل دسترسی هستند. برای مثال شن و ماسه که از اجزای اصلی تشکیل دهنده بتن هستند در تمام نقاط کشور وجود دارند. علاوه بر آن تهیه مواد اولیه بتن با قیمت مناسب امکان پذیر است.

شکل پذیری ایده آل
بتن حالتی روان دارد و در هر قالبی ریخته شود، شکل آن را به خود می گیرد. از این رو بتن را می توان در مکان های مختلف مورد استفاده قرار داد.

مقاومت در برابر حرارت
بتن مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش و حرارت داد. در ساختمان هایی که با بتن مسلح ساخته شده اند اگر بتن پوشش محافظتی داشته باشد ساعت ها در برابر آتش مقاوم خواهد بود.

مقاومت فشاری بسیار بالا
مقاومت فشاری بتن بسیار بالاست، از این رو در تمام سازه ها می توان از این ماده استفاده نمود. بتن قابلیت تحمل فشارهای بسیار بالا را دارد و دچار آسیب نخواهد شد.

  • آرش صالحی
  • ۰
  • ۰

یزوگام طرح دار، نوعی ایزوگام روکش دار با لایه ای از جنس فویل میباشد . ایزوگام طرح دار محصولی جدید به شمار می آید که بهترین نوع ایزوگام مرغوب و با کیفیت، نسبت به سایر انواع معمولی، و از جمله طرح‌های آن می‌توان به طرح چمنی، سرامیک، سنگ، چوب، طرح لانه زنبوری و انواع دیگر اشاره کرد که همین تنوع در رنگ و طرح موجب جذابیت بیشتر و جلب رضایت مشتریان شده است.

در طی سالها تجربه و فعالیت کارخانجات متعدد ایزوگام کاری و صنایع مرتبط با آن، توانسته اند به محصولات به روز و مدرن دست یافته که از برجسته ترین آنها میتوان توسعه فروش ایزوگام طرح دار را نام برد.
در ساخت ایزوگام طرح دار، فویل و یا به عبارت دیگر لایه ای از آلومینیوم، به عنوان روکش استفاده می شود. این لایه از فویل، مقاومت ایزوگام را بالا برده و زیبایی خاص و مشتری پسند به آن می‌بخشد.

چند معیار تعیین قیمت ایزوگام طرح دار
محل تهیه ایزوگام: دقت داشته یاشید جایی که برای تهیه ایزوگام مورد نظرتان به آن مراجعه میکنید، در کیفیت و ماندگاری محصولتان بی تاثیر نخواهد بود. هدف شما از تهیه ایزوگام و محلی که بناست ایزوگامتان در آنجا نصب و پیاده سازی شود، در انتخاب طرح و جنس حایز اهمیت است. هم چنین با تغییر نقش و طرح ایزوگام، قیمت آن نیز متفاوت خواهد شد.
ضخامت و وزن: از جمله عوامل دیگری که در ضخامت و وزن و قیمت نهایی رول ایزوگام تاثیر گذار بوده و نقش اساسی دارد، وجود مواد اولیه ای همچون قیر، تیشو و پلی استر میباشد. درصد خلوص استفاده شده از این مواد اولیه در تعیین قیمت هر رول از ایزوگام خریداری شده نیز موثر است.
ایزوگام طرح دار شما را در نصب و راه اندازی صحیح، توسط ایزوگام کار های معتمد و مجرب، به چالش کشانده و ملزم می‌کند در انتخاب نصاب مورد نظرتان دقت بیشتری به خرج دهید. چرا که هرگونه سهل انگاری و بی توجهی نصاب، موجب آسیب رساندن به طرح و لایه های ایزوگام شده و  هزینه های جانبی برایتان به دنبال خواهد داشت. لذا در اختیار گرفتن نصاب ماهر و مجرب در حین پیاده سازی عایق رطوبتی، امری با اهمیت و موثر در تعیین قیمت نهایی ایزوگام خریداری شده تان میباشد.
مقاومت ایزوگام طرح دار
طی تحقیقات به عمل آمده، از مهمترین معیارهای انتخاب نوع ایزوگام برای مشتریان، مقاومت و کشش محصول است. جالب است بدانید ایزوگام طرح دار با روکش فویل آلومینیومی در مقایسه با سایر ایزوگام های ساده مقاومت و خاصیت انعطاف پذیری بیشتری دارد. معمولا این جنس از ایزوگام حداقل ۱۵ سال ضمانت می شود. خریداران می‌توانند پیش از انتخاب طرح مورد نظر با مشاوره و کسب اطلاعات و راهنمایی از کارشناسان زبده این کار از صحت انتخابشان اطمینان حاصل نمایند.

از آنجا که ایزوگام طرح دار در میان مشتریان محبوب و در مقایسه با سایر ایزوگام ها شیک و جذاب تر بوده است، طبیعی است ادعا کنیم می توان از تنوع و ویژگی های منحصر به فرد آن در پوشاندن اماکن و محل های مختلف از جمله زمین های بازی دیوار ها و … استفاده کرد.

 ایزوگام بدون روکش و  روکش دار (طرح دار) را مقایسه کنید!
ایزوگام بدون روکش:

به عنوان زیر کاری در پی و فنداسیون همچنین کف و دیوار حمام و آشپزخانه مورد استفاده قرار میگیرد.
آن در حقیقت یک نوع لایه پلاستیکی نازک و یا پلی اتیلن می باشد.
در تماس با شعله از بین میرود.
ایزوگام روکش دار یا فویل دار:

روکش آن از جنس فویل آلومینیوم بسیار نازک است.
از آنجا که آلومینیوم نور را بازتاب می کند و خاصیت بازتاب نور دارد در مواردی که ایزوگام در معرض نور مستقیم خورشید باشد در مکان های مانند پشت بام جهت جلوگیری از نفوذ نم و رطوبت به صورت عمودی کار میکند.
به علت زیباییی، نمای خاصی به محل می‌دهد.
 جنس و ضخامت ایزوگام طرح دار
در ساخت ایزوگام طرح دار، در نوع عایق رطوبتی آن، به جای استفاده از فویل آلومینیومی از فیلم ۳۲ میکرون و ۲۵ میکرون وارداتی استفاده میشود. لازم است در فرمولاسیون این نوع ایزوگام نهایت دقت و توجه به کار رفته شود که در استحکام، چسبندگی و مقاومت آن خللی وارد نشود. نام دیگر ایزوگام طرح دار ایزوگام رنگی است که بر حسب نیاز مشتری و بر اساس درخواست ایشان همچنین پیشنهادات کارشناساسان زبده تولید و توسعه می یابد.

در ساخت ایزوگام رنگی المان های مختلفی مورد بررسی قرار گرفته می‌شود. برای مثال لازم است در ساخت این نوع ایزوگام از قیر پالایشگاهی با درصد خلوص بالایی استفاده شود و به دنبال آن مواد مصرفی باید هماهنگی لازم را داشته باشند تا نتیجه مطلوب و زیبایی نمایان شود. معمولاً در بهترین نوع رنگی از پایه بر اساس طرح و نوع نقش مورد نظر استفاده می شود که البته تعیین قیمت مصوب تاثیر گذار است.

  • آرش صالحی